NEW STEP BY STEP MAP FOR خرید اینورتر

New Step by Step Map For خرید اینورتر

New Step by Step Map For خرید اینورتر

Blog Article

اینورتر به دو نوع اینورتر سه فاز و اینورتر تک فاز تقسیم می شود. این تقسیم بندی تنها از نظر ورودی جریان برق است و خروجی تمامی آن ها سه فاز است.

کاربرد دیگر اینورتر تغییر و کنترل سرعت موتور جریان متناوب است بدون آن که توان و گشتاور موتور تغییر یابد.

افزودن به علاقه مندی ها اضافه شد! مشاهده لیست علاقه مندی ها

اما تجهیزات صنعتی نظیر موتور ها هستند که قابلیت راه اندازی با این اینورترها را ندارند. نتیجه اینکه این درایو های سینوسی را باید در کاربری های سبک به کار برد.

فروشگاه توان صنعت با بیش از دو دهه فعالیت در زمینه واردات و فروش کالاهای صنعتی با بهره گیری از نیروی های متخصص در زمینه واردات و ترخیص کالا و بکارگیری روش های مختلف حمل و ارسال کالا در ارایه تجهیزات و اتوماسیون صنعتی پیش قدم بوده است.

افزودن به علاقه مندی ها اضافه شد! مشاهده لیست علاقه مندی ها

برای نمونه در اتومبیل برای بوجود آوردن گشتاور بالا، شتاب و در نتیجه سرعت بیشتر، به انرژی بیشتری نیاز است و در نتیجه سوخت بیشتری نیز مورد نیاز است.

اینورترها از لحاظ موج تولیدی به سه دسته اصلی تقسیم می‌شوند: اینورتر موج سینوسی خالص، اینورتر موج سینوسی اصلاح‌شده و اینورتر موج مربعی.

کاربرد دیگر درایو کنترل سرعت متغییر جهت صرفه جویی در مصرف انرژی که در همین راستا کنترل سرعت برای یک پمپ سانتریفیوژ جهت کنترل یک جریان سیال صورت میگیرد.

اینورترهای متصل به شبکه برای سیستم‌های خورشیدی طراحی شده‌اند که برق تولیدی خود را مستقیماً به شبکه برق تزریق می‌کنند. این دستگاه‌ها برای مناطقی مناسب هستند که اتصال پایدار به شبکه برق وجود دارد.

این قابلیت‌ها به اینورتر اجازه می‌دهند که در سیستم‌های اتوماسیون صنعتی به کار گرفته شوند.

در خطوط تولید خودروسازی، الکتروموتورها برای ربات‌های مونتاژ و ابزارهای خودکار به‌کار می‌روند.

صنعت بافندگی: اینورتر ها در دستگاه بافندگی برای کنترل کردن دقیق سرعت و گشتاور موتور ، افزایش کیفیت بافت و کاهش مصرف انرژی استفاده می شوند.

افزودن به اینورتر علاقه مندی ها اضافه شد! مشاهده لیست علاقه مندی ها

Report this page